Netopvang voor AEG Nederland

Na een flinke voorbereiding binnen AEG Nederland in Alpen een de Rijn en een stand-by team in Zwitserland
voor de IT afdeling bij calamiteiten werd er na vrijdag 20 januari 
( plaatsing NSA ) toch echt op zondag morgen zeven uur alles afgeschakeld.

De Netbeheerder Kenter en Liander medewerkers vervangen de 10 Kv Trafo voor deze bedrijfsaansluiting van 3 x 1250 Ampère.

Door uitbreiding van de huis installatie waarbij er ook nu electrische auto’s moeten worden geladen op het parkeer terrein werd er een verzwaring aangevraagd.

AEG Nederland Alphen aan de Rijn Jan 2023-Netopvang AEG Nederland Alphen aan de Rijn  jan 2023-Netopvang-Kenterruimte AEG Nederland Alphen aan de Rijn  jan 2023-Netopvang-Kenterruimte-1

Netopvang zorgt voor een tijdelijke voeding van dit vermogen en neemt de MER ruimte over
( Main Equipment room voor IT ) in een aangrenzend gebouw.

Weken van voorbereiding zorgen er voor dat deze wisseling van 10 KV trafo zonder enige stroom technische problemen verloopt er ook geen problemen met de IT afdeling zijn gemeld.

Bij werkzaamheden aan het energienet door Netbeheerder zijn er verschillende oplossing bij Netopvang beschikbaar.

Door het Donker heen is een vaak gebruikte mogelijkheid waarbij na het uit zetten van de aansluiting er een tijdelijke Noodstroom Aggregaat wordt geplaats die speciaal hiervoor is gemaakt.

AEG Nederland Alphen aan de Rijn  jan 2023-Netopvang-Getallen  AEG Nederland Alphen aan de Rijn  jan 2023-Netopvang-Personeel

Niet iedere aggregaat ( groot of klein )  is geschikt om zomaar de energie voorziening over te nemen binnen een gebouw.

Een synchroon overname is het zelfde principe met dat verschil dat er geen donker periode ontstaat
en of onderbreking in de energie levering dit kan van belang zijn voor IT of continuïteit van de bedrijfsvoering. Denk hierbij aan  Internet/telecom bedrijven hulpverlening of vluchtvaart.

Netopvang verzorgt beide mogelijkheden doch hier zit een aanzienlijk prijs verschil in door materiaal en medewerkers.

Bij Netopvang.nl kunt u ook een aggregaat huren. Wij leveren betrouwbare generatoren en aggregaten van verschillende vermogens voor diverse toepassingen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen op basis van onze uitgebreide ervaring. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Tel; WhatsApp +31204976834

Vraag een offerte aan